Žena a Muž / Férfi és Nő

od 02.03.2013,19:00 do 21:00

Koncert 4 színészre és zenekarra / Koncert 4 hercov

ÉKoncert csemege a Komáromi Jókai Színházban 

            A 60 éves Komáromi Jókai Színház 2013. március 2-án 19.00 órakor az ünnepi kísérőrendezvények keretén belül, Básti Juli, Udvaros Dorottya, Cserhalmi György és Kulka János közreműködésében, bemutatásra kerül Dés-Bereményi: Férfi és Nő koncert négy színészre és zenekarra.

„Mi történhet meg férfi és nő között? Minden. Bármi. A szenvedélytől a közönyig akármi. Össze lehet foglalni mindezt egyetlen koncertben? Igen. Legalábbis erre vállalkozik négy kiváló színész (két nő és két férfi) és egy kiváló zene. A szöveg sem utolsó.“ (Bereményi)
Átutazó, Hallgass kicsit! Két lemez a ’80-as évekből, azóta mindkettő legenda.
Udvaros Dorottyától többek között hallhatjuk a Hóesést, a Hiába szépet, a Vetkőzést, őrületes, szenvedélyes duetteket ad elő Básti Juli és Cserhalmi György, mint a Játszótársak, vagy a Tíz kicsi bűnjel. Koncerteken ritkán, vagy sose hangzottak el ezek a dalok. Kulka János is énekelt már lemezre Dés László dalokat. Több mint húsz év után végre összeállt a nagycsapat, és egy országos koncertturnén mutatta be – Dés László zenei vezényletével, Bereményi Géza rendezésében – ezt a különleges előadást.

A Dés-Bereményi szerzőpáros erre az alkalomra új dalokat is írt a négy színésznek. Miről? Mindenről, ami megtörténhet Férfi és Nő között!

Miesto konania: JÓKAIHO DIVADLO V KOMÁRNE, Petőfiho ulica 1, 945 01 Komárno / KOMÁROMI JÓKAI SZÍNHÁZ, Petőfi út 1, Komárom
Kontakt: Predpredaj vstupeniek / jegyrendelés: + 421 (35) 3811 257, tiket@jokai.sk, Bérletszünet

« späť na titulku