RÉVolution XVIII by CITY REBOOT w HALLUCINATOR, SAVAGE, BION and many more…

od 11.12.2015,21:00

RÉVolution XVIII by CITY REBOOT w HALLUCINATOR, SAVAGE, BION and many more…

PSYCHO is thir(s)ty edition

MAIN STAGE – neurofunk & hardstep drum and bass


HALLUCINATOR – IT
(Prspct Rec., Forbidden Society Rec., Yellow Stripe Rec.)
https://www.facebook.com/hallucinator/?fref=ts
https://soundcloud.com/hallucinatordnb

SAVAGE – HU
(Savage Tales, Black Hoe Rec., Harder + Louder Rec.)
https://www.facebook.com/djsavagehu/?fref=ts
http://www.mixcloud.com/djSavage_therapy

BION
(Handbreak)
https://www.facebook.com/BION-133260726754844/?fref=ts
https://soundcloud.com/bion-dj

PSYCHO
(City Reboot, 3lerz Crew, 4 Beat Rec., Semitrance Rec.)
https://soundcloud.com/dj-psycho
https://www.facebook.com/groups/127934400583823/?fref=ts

TOREN
(Drum Surfing)
https://www.facebook.com/toren.music/?fref=ts
http://www.mixcloud.com/toren/
————————–————————–————————–——–

THE B SIDE STAGE – hip hop, glitch hop, deep dubstep, deep & liquid drum and bass

BION – hip hop, glitch hop, deep & liquid dnb set
(Handbreak)
https://www.facebook.com/BION-133260726754844/?fref=ts
https://soundcloud.com/bion-dj

OYAN – deep, liquid drum and bass, jungle set

ARIM

INFRA
(City Reboot)
https://soundcloud.com/infravoros

DILEMMA
(City Reboot, Big Dilemmaz)
https://www.mixcloud.com/olaszpityu/
Big Dilemmaz: https://www.facebook.com/groups/350248608433720/?fref=ts

Visual: EZREMEK (Durvacrew)

Entry: 21:00 – 23:00 5 euros
23:00 – 6 euros

www.facebook.com/CITYREBOOT

Üdv. RÉVolutionisták!

Októberben egy lazább bulival indítottuk el az évadot, és annak ellenére, hogy a szokottnál kisebb volt az érdeklődés, a visszhangok és a gyakori vélemények alapján, továbbra is azt valljuk, hogy igenis fontos időről időre a lazább, intelligensebb deep és liquid zenéket is előtérbe hoznunk.
Most azonban nem lesz hiány a kiadós veretésben. Az álarc mögé bújt temperamentumos olasz kettős -a megfelelő szóviccel élve- kiadós „hallucinációkat” okoz elménkben. Hölgyeim és uraim, a decemberi szokásos kemény RÉVolution fő vendége: HALLUCINÁTOR! Nemrég jelentették meg albumukat The New World Disorder címmel, valószínűleg bőségesen büntetnek majd erről az anyagról is.
Aki a „Hallu” srácok leszervezésében nagy segítséget nyújtott nekünk, ő természetesen a magyarországi kemény beatek készítője (hamarosan jön az album) és keverője: SAVAGE. Árpi tavasszal járt nálunk először és annyira megkedveltük egymást, hogy ő a City Rebootot választotta partnernek a nyári Therapy Sessions Open Air megszervezésében nem véletlenül a Holt-Vág partján és most is nagy örömmel jön pörgetni húzós neurofunk és hardstep ütemeket.
Az este nagy ünnepeltje a 30. szülinapját betöltő házigazda: PSYCHO. Rodi barátunk elhivatottsága a drum and bass iránt példaértékű, garantáltan ütős szülinapi szettel készül.
A buli fel –és levezetését az újvári srácokra bíztuk. TOREN nyitja meg az estét, ez a fiatal srác főképp Brünnben bukkan fel az utóbbi időben leggyakrabban, de már a komáromi Forest Bassen is bizonyította tehetségét változatos dnb szelekciójával. BION-t nem kell nektek bemutatnunk, garantáltan megtáncoltat benneteket.

A kisteremben szintén tiszteletét teszi BION, itt főleg hip hop, glitch hop ütemeket kever majd, de megmutatja új liquid és deep drum and bass arcát is. Következő megbízható naszvadi harcosunk OYAN lesz, aki sodró liquid zenéivel megfelelő alternatívát nyújt a nagyterem döngölésével szemben. A kistermet ARIM kezdi be finom hip hop szelekciójával és a megszokott családias kistermes hangulatot a házigazda INFRA és DILEMMA teszik teljessé.
Várunk benneteket egy újabb nagyszabású előkarácsonyozásra, ahol a kemény és laza ütemeket kedvelők egyaránt megtalálják a maguk örömét. És ne feledjük a találkozás, a beszélgetés örömét sem.
Béke,
City Reboot

Čaute RÉVolutionisti!
V októbri sme začali sezónu jemnejšie, ale napriek trochu menšieho záujmu naďalej tvrdíme, hlavne podľa ohlasov, že oplatí sa robiť akcie aj s prevažne deep a liquid hudbou.
Teraz však prišiel čas na poriadny masaker. Zamaskovaní chlapíci z Talianska nás poriadne na“hallucinujú“. Áno, dámy a páni, reč je o: HALLUCINATOR! Chalani pred nedávnom vydali album s názvom: The New World Disorder, určite nám zahrajú tracky aj z tohto materiálu.
Človek, ktorý nám výdatne pomohol v zorganizovaní tohto eventu, je maďarský producent a dj: SAVAGE. Čoskoro vydá album a natoľko si obľúbil komárňanské dnb ovzdušie, že po jarnom hraní v RÉV-e, oslovil nás, ako City Reboot Crew, aby sme mu pomohli v zorganizovaní Therapy Sessions Open Air na Mŕtvaku, tu v Komárne. Rád príde opäť, aby vás pobavil tvrdou zmäsou neurofunku a hardstepu.
Veľkým oslávencom bude čerstvý tridsiatnik: PSYCHO. Náš kamarát Rodi je veľkým propagátorom drum and bassu, určite si dá poriadny narodeninový set.
Začiatok a koniec sme zverili novozámockým kamarátom. TOREN sa objavuje hlavne v Brne, ale presvedčil nás aj na komárňanskom Forest Bass-e. BION-a netreba predstavovat, určite vás roztancuje energickým setom.

Na malom stagei sa tiež predvedie BION s hip hop, glitch hop beatmi a ukáže svoju novú deep, liquid tvár. Tu mu bude sekundovat rodák z Nasvadu: OYAN. Tento perfektný jazdec na platniach s našlapanou liquid selekciou tiež umožní oddýchnúť si z nočnej mory na hlavnom stagei. O tunajší začiatok večera sa postará ARIM s príjemnými hip hopovými beatmi a atmošku dotvoria domáci: INFRA a DILEMMA.
Čakáme vás na ďalšie predvianočne búchanie, kde si nájdu svoje milovníci aj tvrdej aj pohodovej lámanej hudby.

Peace,
City Reboot

Miesto konania: RÉV - A Magyar Kultúra Háza Pevnostný rad 142., 945 01 Komárom

« späť na titulku