Ahogy esik, úgy puffan Debreczeny Csabával

od 22.03.2023,19:00 do 21:30

Ahogy esik, úgy puffan Debreczeny Csabával

Improvizációs játék
Játékmester: Majorfalvi Bálint
Játszanak: Debreczeny Csaba, Dékány Nikolett, Tóth Károly, Köleséri Sándor, Olasz István
Hosszú idő után ismét eljön hozzánk az improvizációban nagyon kreatívan és otthonosan mozgó budapesti kollégánk: Debreczeny Csaba. A Jászai Mari – díjas művész jelenleg szabadfoglalkozású, azaz jónéhány budapesti színházban játszik, korábban tagja volt a Radnóti és az Örkény Színháznak is. Sokan a televízióból ismerhetik: Mi kis falunk, Üvegtigris. A közönség a televíziós Beugróban is láthatta Csabát, hiszen egy időben állandó szereplője volt a mi játékunknak is alapul szolgáló műsornak.
Hazai sztárvendégünk Tóth Károly lesz, akit pár éve a Komáromi Jókai Színházban is láthattak rendszeresen, manapság a székesfehérvári Vörösmarty Színházban szerepel. Igazán népszerű viszont a szlovák Markíza televízió, az Ismerős az arcod (szlovák Sztárban sztár) műsorbéli teljesítménye által lett.
Hölgyvendégünk a nyitrai Bagar Színház tagja: Dékány Nikolett lesz, akivel utoljára a Gombaszögi Táborban játszottunk nagyon jót. A komáromi közönség jól ismerheti Köleséri Sándort is, aki a Jókai Színházban jelenleg A beszélő köntös előadásban szerepel. A házigazda szerepét ezúttal is Olasz István vállalta. A játékok kiötlője és a műsor vezetője szintén változatlanul Majorfalvi Bálint lesz. Mindenkit szeretettel várunk.
A jegyárusításról hamarosan tájékoztatunk.
Miesto konania: RÉV - A Magyar Kultúra Háza, Pevnostný rad 142, Komárno

« späť na titulku