RÓMEÓ VÉRZIK /// koncert

od 13.06.2024,08:00

RÓMEÓ VÉRZIK /// koncert

RÓMEÓ VÉRZIK /// koncert
2024. július 13. (szombat), 20.00, Tiszti Pavilon (amfiteátrum), Komárom (SK)
13. júla 2024 (sobota), 20.00, Dôstojnícky pavilón (amfiteáter), Komárno
F R E E E N T R Y
A somorjai zenekar története egészen 1995 nyaráig nyúlik vissza, amikor is két testvér (Kova és Koppány) elkezdett dalokat írni, és azokat az év végén Rómeó Vérzik néven mutatták be. A kezdetekkor Kovács Koppány (ének, basszusgitár), Kovács László ’Kova’ (gitár), Kálmán Zsolt ’Püke’ (gitár) és Szamaránszky János ’Sancho’ alkotta a zenekart.
A zenekar bemutatkozhatott a Tankcsapda, a Sing Sing, a Beatrice, a Sziámi, és a Fahrenheit előtt, de a hazai pályás klubozás mellett már több külföldi klubban és fesztiválon is koncerteztek.
A Rómeó Vérzik szép lassan „bejátszotta” magát a nagyok közé, sikeresen hódította meg az Anyaországot is, hiszen a különböző fesztiválok, motoros találkozók egyre gyakrabban meghívott vendége lett.
Most Komáromban zúz Szlovákia egyik legismertebb magyar zenekara!
Ugye, hogy kihagyhatatlan?
Ráadásul a belépés díjmentes!
História skupiny Rómeó Vérzik siaha do leta 1995, keď dvaja bratia (Kova a Koppány) začali písať piesne a koncom roka ich prezentovali pod názvom Romeó Vérzik. Na začiatku kapelu tvorili Koppány Kovács (spev a basgitara), László Kovács „Kova“ (gitara), Zsolt Kálmán „Püke“ (gitara) a János Szamaránszky „Sancho“.
Kapela vystupovala so skupinami Tankcsapda, Sing Sing, Beatrice, Sziámi a Fahrenheit, ale okrem klubov v rodnej krajine hrala aj vo viacerých kluboch a na festivaloch v zahraničí.
Jedna z najznámejších maďarských kapiel na Slovensku hrá teraz v Komárne!
Vstup je zdarma!
Miesto konania: Dôstojnícky pavilón (amfiteáter), Komárno

« späť na titulku