12 RÉVolution XV. by City Reboot w ALLIED (UK), STANLEE, GOLEM and many more + DJ CONTEST WINNERS

od 12.12.2014,08:00 do 13.12.2014,05:00

Entry: 5 euros

MAIN STAGE – deep & neurofunk drum and bass
ALLIED (Rise Audio, Mindtech, Citrus, Syndrome, Methlab) UK
STANLEE (drum4bass, No gravity)
BADMAN (Soul Flex Digital) 
INFRA (City Reboot)
STRUKTURE (City Reboot, Sui Generiz)
PSYCHO (4beat rec.,semitrace,City Reboot, 3lerz Crew)
CONTEST WINNER

ATMOSPHERIC STAGE – liquid, jungle
GOLEM (3lerz crew) – jungle set
REDDOG – old school liquid set
BLUESCENE (liquidbass.sk)
BADMAN (Soul Flex Digital) – jungle set
DILEMMA (City Reboot, Big Dilemmaz)
CONTEST WINNER

Visual: DTK (Durva Crew)

Üdv RÉVolutionisták!


Röpül bizony ez az idő… már megint lassan itt a karácsony… és már megint szokásosan itt az előkarácsonyi grandiózus RÉVolution, ahogy azt már megszokhattátok. És az is valahogy szokásunkká vált, hogy erre a bizonyos nagyszabású bulira külföldi vendéget hívunk – mégpedig a keményebb dnb vonalából (ugyebár tiszteletét tette már nálunk Counterstrike, tavaly pedig Gancher & Ruin) és ezt ellensúlyozva a kisteremben pedig a dallamosabb, vidámabb drum and bass-szel kedveskedünk nektek (nagyon emlékezetes szettet nyomott tavaly Longman barátunk).
Ebben az évben a fő vendégünk nem a „therapy” végleteiből érkezik, ennyire most nem szeretnénk keménykedni, de a sötét, húzós neurofunk kiváló képviselőjét köszönthetjük ezúttal nálunk Angliából, az ALLIED project dj-jét, Alit. Ali és Ed alkotják ugyanis a producerpáros ALLIED-ot, közülük a már említett Ali képviseli a nevet a partykon. A legjelentősebb kiadóknál jelentettek meg eddig számokat hosszú pályafutásuk során, pl. a Citrus Rec.-nál, a Rise Audionál stb. Biztosíthatunk benneteket, hogy rendesen odavág nektek ez az úriember.
A nagyszínpad második kiemelt vendége a szenci STANLEE. Folyamatos fejlődésével 2008-ban elérte, hogy a pozsonyi Olis Bakulu (aki már szintén vendégünk volt egy RÉVolutionon) meghívta a Drum4Bass nevű akciójára játszani, amelynek rövid időn belül rezidense lett és máig is az. A húzósabb, keményebb dnb széles skálájából válogat, öröm lesz a szettjére bulizni.
A nagyszínpad bemelegítéséért a nálunk rég nem játszó „rossz fiú”: BADMAN lesz a felelős, a hangulatot pedig tökéletesen kiegészítik a házigazdák: INFRA, STRUKTURE és PSYCHO. Psycho az utóbbi időben a legjelentősebb szlovák drum and bass fesztiválokra kapott meghívást, legutóbb a Let It Roll Winter Editionre, szóval büszkék lehetünk a mi Rodinkra.

Az ATMOSPHERIC STAGE –ahogy a bevezetőben jeleztük- a tört ütemek lazább, vidámabb oldalától lesz hangos.
Amikor felhívtuk GOLEM-et, hogy lenne-e kedve itt játszani vidám jungle cuccokat, azt mondta: „Hisz az a szívem csücske ” Mindezt vinylről, juhhúú, az lesz ám a csapatás.
REDDOG már régóta jelezte, hogy szívesen játszana oldschool liquid drum and basst, hát itt lesz az ideális alkalom. A nagy klasszikus LTJ Bukemok, Makotok most mind felcsendülhetnek – libabőr.
A már említett BADMAN itt is teret kap, hiszen a liquid és a jungle neki is a kedvenc stílusai, Specflow néven már saját számot is adott ki.
BLUESCENE az utóbbi időben egyre jobban meggyőzött minket arról, hogy egyre érettebb, pazar szelekciójával és mixelésével magával tudja rántani a közönséget, itt a helye a bulinkon.
A házigazdák közül pedig DILEMMA a kedvenc régi és új liquid cuccait pakolgatja majd.

A party újdonsága pedig a DJ verseny. Nem a legmegfelelőbb megnevezés a „verseny”, mivel az igazi célunk ezzel a dologgal egyszerűen az új tehetségek felkutatása és azoknak játszási lehetőséget biztosítani. Bővebb infot erről itt az eseménymeghívóban a rögzített bejegyzésben találtok.

Várunk benneteket egy nagy találkozásra, táncolásra, zsírégetésre, hogy aztán karácsonykor legyen hova elraktározni azt a rengeteg kaját
City Reboot

Čaute révolutionisti!
Letí ten čas a už sa nám tu opäť blížia Vianoce a ako obvykle, aj teraz máme pre Vás nachystané grandiózne predvianočné RĚVolution, ako ste si na to mohli zvyknúť. Aj to sa stalo našim zvykom, že na túto udalosť si pozveme zahraničného hosťa – predstaviteľa tvrdšieho drum and bassu (mali sme tu už Counterstrike, Gancher & Ruin), ale aby sme to vyvážili, malý stage bude hlasný od melodických tónov liquid drum and bassu a jungleu.
Tento rok však neideme to hlbočín „therapy” zvuku ale aj tak vás istotne dostane energický a temný zvuk angličana ALLIED-a. Producentské duo Allied (Ali a Ed) vydáva skvelé tracky na renomovaných značkách a Ali ako dj ich príde aj pekne odprezentovať.
Ďalším významným hosťom a domácim hosťom na Main Stage bude STANLEE zo Senca. Keď už ovládal mixovanie na vyššej úrovni, tak v r. 2008 si ho pozval zahrať na akciu Drum4Bass Olis Bakulu (on si už tiež zahral na Révolution) a odvtedy sa stal rezidentom týchto akcii. Jeho energické sety nie sú jednotvárne, neustále mení rytmiku, nálady, bude to paráda.
O warm up na main stage sa postará simpatický „zlý muž“ BADMAN a atmošku dotvoria domáci INFRA, STRUKTURE a PSYCHO. Sme veľmi hrdí na nášho kamaráta Rodiho Psycha, ktorého v poslednej dobe pozývajú na najvýznamnejšie dnb akcie na Slovensku -naposledy si zahrá na Let It Roll Winter Edition.

ATMOSPHERIC STAGE – ako sme naznačili na začiatku, bude sa zniesť v ducho veselých lámaných beatov.
Keď sme zavolali GOLEM-ovi, či by nám zahral jungle set, povedal, že je to vlastne jeho srdcovka. No a to všetko bude z vinylu – juhuhhhú.
REDDOG nám už dlhší čas hovoril, že by si rád zahral old school liquid dnb. Takže sa môžeme pripraviť na staré dobré LTJ Bukemy, Makotá – proste zimomriavky.
Už spomýnaný BADMAN tu tiež dostane priestor, keďže ako Specflow vydáva jungle veci, čiže ukáže aj túto jeho skvelú tvár.
BLUESCENE už čoraz častejšie dokazuje, že výbornou selekciou a mixom vie očariť publikum, má miesto aj na tejto akcii.
Z domácich si tu DILEMMA zahrá jeho obľúbené staré a nové liquid tracky.

Novinkou tejto party bude DJ Contest. Ide nám hlavne o objavenie nových tvárí, ktorým poskytneme možnosť zahrať si na našej akcii. Info o tom nájdete v evente v trvalom statuse.

Čakáme Vás na ďalšie veľké stretnutie, žúrovanie a pálenie tuku, aby sme sa potom mohli poriadne najesť počas Vianoc.
City Reboot

https://www.facebook.com/events/268778836579339/?ref_newsfeed_story_type=regular

Miesto konania: Rév – Dom maďarskej kúltúry, Pevnostný rad 142, Komárno / RÉV - A Magyar Kultúra Háza Pevnostný Rad 142

« späť na titulku