LILI BÁRÓNŐ A KOMÁROMI JÓKAI SZÍNHÁZBAN!

Huszka Jenő és Martos Ferenc Lili bárónő című operettjének tapsolhat decembertől a közönség a Komáromi Jókai Színházban!

Malomszegi bárónak pénze van, Illésházy Lászlónak eladó birtoka és színműírói tehetsége. De László vajon elég jól játssza majd az inas szerepét, hogy beleszeressen a báró lánya, Lili?
„Érdekel a szituáció“ – mondja végül a nincstelen gróf, amikor komornyik-ruhába bújva vállalja, hogy szolgálatba áll a gazdag bárónál és leányánál. A gróf, aki komornyikot alakít, egyébként sikeres színpadi szerző; a lány, aki szerelmes lesz a komornyikba, színésznői álmokat dédelget. A színésznő, aki a szomszéd birtokon nyaral, meg akarja szerezni a színpadi szerzőt; a lány a komornyikot; a lány apja pedig a grófot. A Lili bárónő „szituációjában“ mindenki akar valakit – mindenki mást és mégis ugyanazt. A darab során számtalan híres sláger is elhangzik, mint például a Gyere, csókolj meg szaporán tubicám, a Szellők szárnyán, vagy a Tündérkirálynő, légy a párom! Színházunk facebook-oldalán (https://www.facebook.com/komaromi.jokai.szinhaz) számos fotót találhatnak a próbafolyamatról, illetve videó műsorainkat is megtekinthetik a készülő előadással kapcsolatban! A főbb szerepekben Bardon Ivettet (m.v.), Fabó Tibort, Kátai Istvánt ( m.v.), Tar Renátát és Majorfalvi Bálintot láthatja majd a közönség, az előadást Méhes László, a Jókai Színház főrendezője állítja színpadra. Premier: 2013. december 6-án, 19 órakor.

 lili-barono-A4-WEBA rendező - Méhes László