Kedvenceid Másképp – Apacuka „Családias, csilingelő koncert“

od 22.02.2020,16:00

Kedvenceid Másképp – Apacuka „Családias, csilingelő koncert“

Családias, csilingelő hangvételű és hangszerelésű koncerttel érkezik az Apacuka Komáromba!
A rendhagyó repertoárban a közkedvelt slágerek mellett ritkábban hallott dalok is elhangzanak majd, melyekhez játékokkal, a kicsik számára is kipróbálható ritmushangszerekkel készülünk. Ezekkel az interaktív, bájos szösszenetekkel mélyítjük el a közös zenei élményt, s ennek köszönhetően páratlan, felhőtlen szórakozás várja az érdeklődőket!
Az eseményen vendégzenészként csatlakozik hozzánk kedves barátunk, a Ladánybene 27 zenekar billentyűse, a gútai fenegyerek, Fűri Tomi „Lumbi“ is, tovább színesítve a produkciót.
Mindenkit sok szeretettel várunk!

A februári koncertre jegyek a komáromi Városi Művelődési Központban kaphatók, illetve a helyszínen a koncert előtt is megvásárolhatók! Jegyár: 5,- Euró

Médiapartner: ma7.sk

A komáromi Városi Művelődési Központ a 2017/2018-as évadban indította el Kedvenceid másképp című klubkoncert-sorozatát a Hangfoglaló program támogatásával. A koncertsorozatban Sebestyén Márta, Lajkó Félix, Szűcsinger (Szűcs Krisztián – Szálinger Balázs), LB27, Aranyakkord – ősbemutató, Ivan &the Parazol, Hangácsi Márton, Firkin, Soós András zenekara, Karácsony János trió léptek fel Komáromban nagy sikerrel.
A Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló program támogatásának köszönhetően a programsorozat a 2019/2020-as szezonban is folytatódhat.
Az előadók kiválasztásánál fontos szempont, hogy olyan művészek kapjanak meghívást, akik népszerűek a helyi, környékbeli és egyetemista fiatal közönség körében. A Kedvenceid másképp program keretében azonban nem nagyszínpadi formában lépnek színre a zenekarok, hanem új oldalukról mutatkoznak be. A kamara jellegnek köszönhetően közelebb kerülhetnek közönségükhöz, megerősítve ezzel a rendezvény közösségi jellegét.

Miesto konania: Dôstojnícky pavilón / Tiszti Pavilon ELEKTRÁRENSKÁ CESTA 2, 94505 Komárno

« späť na titulku