Karácsonyi csokoládéműhely Papp Vargha Katalinnal

od 13.12.2018,17:00 do 19:00

Karácsonyi csokoládéműhely Papp Vargha Katalinnal

Karácsonyi csokoládéműhely Papp Vargha Katalinnal

Interaktív karácsonyi csokiműhelybe invitálja az érdeklődőket a csokoládékészítő mester, Papp Vargha Katalin!

A látogatók megismerkedhetnek a csokikészítés fortélyaival – jó hír a különleges csokicsodák szerelmeseinek: kóstoló is lesz! 😊

Időpont: 2018. december 13. (csütörtök), 17:00
Helyszín: Zichy-pont, Klapka György tér 9., Komárom (SK)
Szervező: Villa Camarum Polgári Társulás
Támogató: Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT., Észak-Komárom város önkormányzata

A rendezvény a látogatók számára díjmentes, de elektronikus regisztrációhoz kötött!
Regisztráció: villa.camarum@gmail.com

Az előadás magyar nyelven zajlik. – Prednáška prebieha v maďarskom jazyku.
Az előadás a „Felvidéki sikertörténetek” c. projekt keretében valósul meg.

A Felvidéki Sikertörténetek c. tematikus estjeink keretében ezúttal Papp Vargha Kataliné és a csokoládéé a főszerep. A komáromi fiatal anyuka most gondos precizitással és a világot járt ember kreativitásával készíti a csokoládé-költeményeket, pedig pár évvel ezelőtt még teljesen más szakmája volt. Válogathatott a kiváló állásajánlatok között, ám egyszer csak bekopogtatott a világába az édes szerelem: a csokoládé.

Katalin 2012-ben családi manufaktúrát alapított, és alig egy évvel később, 2013-ban megkapta „Az év innovatív vállalkozója” címet. Nem túlzás azt állítani, hogy egy komáromi csokoládéműhely valóban világraszóló sikereket is elkönyvelhet. A szakmai körökben csak „Gasztronómiai Oscar-ként” emlegetett díjjal is jutalmazták már a csokiját. 2015-ben Londonban, a Great Taste Awardson aratott hatalmas sikert az Alto del Sol névvel illetett kézművescsokoládéja, mely rangos kitüntetésben részesült. Az eredményről a Forbes magazin is beszámolt.

A szülőföldjén sikeres Papp Vargha Katalin példája sokaknak adhat hitet. Élettörténete igazi „sikerstory”: két diplomája van – nemzetközi kapcsolatokat és marketing-kommunikációt tanult, ez utóbbit külföldön, a csokoládékészítés fellegvárában.

A marketing-kommunikációs szakemberből lett csokoládékészítő férjével és két gyermekével Komáromban él. A titka talán az, hogy töretlenül hisz abban, amit csinál.

Miesto konania: pin Zichy-pont (Klapka tér) - Zichy-pont (Klapkovo námestie), Komárno

« späť na titulku